Personal info:

My photo
Swedish, Nature conservation freak, Passionate about Africa, Loving Peace, Politically neutral

Monday, 11 August 2008

Förbjud dumhet!

Svenska FN-förbundet för tydligen fram idén att förbjuda rasister. Detta ska uppenbarligen lösa problemen med främlingsfientlighet i landet (och världen?). Personligen tycker jag att man uppnår högre effekt om man förbjuder dumhet. Vi gör helt enkelt det olagligt för folk att vara idioter.

Idén kan verka kontroversiell, men om jag inte missminner mig så återfinns en snarlik lag i Tyskland, där man kan dömas till straff om man förnekar existensen av koncentrationslägren (och vad som försiggicks där under andra världskriget). Denna tyska ansats är bra men skulle behöva utvidgas för få bättre utslag. Bland dumheter som bör förbjudas är att påstå att det finns olika människoraser. Vidare så bör det förbjudas att uttrycka åsikter om att djur inte har känslor/kan känna smärta. Slutligen måste vi införa ett förbud mot att man ifrågasätter den globala uppvärmningen.

Jag har mer förslag på vad som behövs vid introduceringen av idiot-stoppet i Sverige, men jag tycker att vi börjar med att fokusera på ovanstående. För desto snabbare vi kan kontrollera den okunniga delen av befolkning desto snabbare kan vi, icke-idioter, börja arbeta ostört för ett bättre samhälle.

Uppdatering: Nu när Sverigedeomkraterna allt oftare huserar över 4% spärren i opinionsundersökningar så kommer garanterat en och annan politisk extremist vilja förbjuda partiet.

AB SVD SVD
Sphere: Related Content

1 comment:

Kraxpelax said...

Så fick FN reklam, ujj vad lägligt. Men vem är förvånad. FN är ju en fullständigt genomkorrumperad organisation, den givna tummelplatsen för allsköns karriärpsykopater och skumma intressen. Det såg vi inte minst i Kosovo.

Det är NAIVT att tro på förbud i alla lägen. Patentlösning, simsalabim. Men så går det inte till!

Nog har det det här positivet halats förut. Kompakt idioti, garanterat kontraproduktiv. "Förbud" är INTE folkets älskingsbegrepp; härav förstår vi, att denne Gabelic tycker mycket illa om folket. Det får han göra, men MAKT ska han inte ha.

Det är nämligen så, att man kan inte tvångsvis pracka på människorna den privilierade politiskt-mediala överklassens värderingar uppifrån. Det är det dom med karakteristiskt nyspråk kallar "demokrati", och som är raka motsatsen. INTE populärt alls!

Folkets värderingar, som våra makthavare är livrädda för, växer fram spontant och naturligt nämligen.

Det är sånthär hysteriskt maktspråk, garanterat ägnat att reta gallfeber på folk i allmänhet, som ger etniska motsättningar den samhällsfarliga sprängkraft de inte borde ha haft.
'
Det är INTE organisationer som utgör problemet här. Dessa är marginella. Problemet är "vardagsrasismen", de ständiga friktioner och motigheter som utvecklas på mikronivå, bland gräsrötterna, på det rent personliga planet, i vardagen, överallt utspritt och oåtkomligt för politisk intervention, den dåliga stämning, vars samlade effekt blir just ett splittrat och diskriminerande samhälle. Nu fick den näring igen. Rena giftsådden här alltså.

Denne Gabelic: det eniska hatets bäste propagandist, och nationalisternas ovärderlige värvningsagent; ja ropa på Storebror du! Han kommer inte att frälsa dig.

Vad etniskt hat leder till har vi sett. Skrämmande nog. Men det här är inte Balkan. Det här är Sverige. Här skall problem lösas på sätt som passar svenska förhållanden.

Vad följer härnäst? "Signalspaning" på "de mörka krafterna"? Det är inte alls uteslutet. Jag ser framtiden an med synnerlig oro.